Nisan 27, 2013

DERMOSTİL VICHY ALIŞVERİŞİM

Sanırım "Kermit alemlerde" bloğunda gördüm ve bende dermostil'e üye oldum. Sonrasında Vichy mi yoksa La Roche mu alsam karar veremedim. En sonunda Vichy'de karar kıldım. Vichy'nin güneş kremi her sene kampanyalı olarak satılıyor. Ben geçen sene de almıştım. Geçen sene aldığım 100 ml idi. Fakat 100 ml çabuk bitmiyor, sonrada onca sıcakta yanımda dolaştırdığım krem bozuluyor. Bu yüzden bu sene 50 ml aldım. Yanında 50 g Vichy termal suyu, 15 ml Vichy nemlendirici ve 50 ml Vichy temizleme köpüğü vardı. Kargo dahil 62 TL ödedim ve siparişi verdiğim gün kargom yola çıktı. Bir hafta sonra ürünler elimdeydi.
Kutu gelir gelmez açtım. İş yerinde olmama rağmen, çiftçi amcaların gözü önünde fotoğrafladım. Şimdi de sizlerle paylaşıyorum. Kutu çok özensizdi ama ürünlere özenilmişti. Önemli olanda ürünlerin sağlam gelmesi değil mi?

Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz ürün Vichy termal suyu. Termal su mineral maddeler içeriyor ve hassas ciltlerde oluşan kızarıklıkları gidermede etkili. Ayrıca temizleme sütünü durulamak ve yüzü nemlendirici için hazırlamakta ideal. Ben güneş kremini kullanmadan önce yüzüme termal su sürüyorum. Termal suyun kullanımı da çok kolay, sadece yüzünüze püskürtüyorsunuz ve cildinizin emmesini bekliyorsunuz.
Vichy 50 faktörlü güneş koruyucu kremi, 50ml. İlk başta gözüme küçücük geldi, yetmeyeceğini düşündüm ama sonra 100 ml'yi bitiremediğim ve bozulmaya başladığı aklıma geldi. Eğer biterse yenisini alırım. Vichy gerçekten güneş koruma ürününde bir numara. Sürmesi kolay ve yüzünüzde güzel bir parlaklık bırakıyor. Sanki kremi sürünce cildim daha güzel görünüyor. Ayrıca dün test ettim onca zaman güneş altında yürüdüm ama hiç kızarmadım. Aslında ben gölgede bile yengeç gibi kızarırım. Bu arada güneş kremini parmak uçlarınızla biraz dağıttıktan sonra vücudunuza uygulamayı unutmayın.
Vichy Purete Thermale Cilde ışıltı veren temizleyici köpük, 50 ml. Bu ürünün içinde de Vichy termal suyu mevcut. Hassas ciltleri zarar vermeden temizliyor. Ben memnunum. Küçük olması sebebiyle şimdi kullanmayıp, tatilde yanımda götüreceğim.

Ve son ürün Vichy Aqualia Thermal Light nemlendirici, 15 ml. Normal, karma ve hassas ciltler için nemlendiricidir. Ben Zoretanin tedavim bittikten sonra nemlendirici kullanmak istiyorum. Şu aşamada yüzüme güneş kremi dışında bir krem kullanmayacağım. Ama Vichy'nin kremlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz, hepsi çok güzel.
Eğer siz de bu ürünlerden almak isterseniz buraya tık tık...
 

4 yorum:

  1. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle,bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Saygılarımızla Dermostil Kozmetik

    YanıtlaSil
  2. Bu setin aynısını bu hafta eczaneden 35 liraya aldım. Yarı fiyatı :o

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...