Haziran 23, 2014

SESLENDİRME SINAVI


Cuma günü seslendirme sınavım vardı. Hiç çalışmadım ne yapacağım ben Allah'ım diye diye gittim ama bir yandan da rahattım çünkü bizim ekip tam kadro orada olacaktı. Nasılsa onları görünce çok mutlu oluyorum, iyice rahatlarım dedim ve gittim sınava. Gerçekten de nasıl özlemişim arkadaşlarımı. Bu nasıl bir şanstır, harika anlaşan bir sınıftı bizimkisi...:)
Sınavda harika geçti, sonuçta tatmin edici. Yazılı sınavdan 100, uygulamadan 95 almışım. Sınavda Lost dizisinden Kate'i seslendirdik. Her zamanki gibi çok eğlendim, sınavda bile. Umarım bir gün mesleğe dönüştürebilirim bu işi... Eğlenerek çalışmak ne harika olur değil mi? Zaten eskiden beri film izlerken hep içimden, etrafta kimse yoksa da dışımdan ben seslendirdim filmleri. Şimdiler de de belgeselleri açıp dublajı kapatıp ben seslendiriyorum. Öylesine keyifli...:))
Sınavdan sonra da arkadaşlarla Park Bulvar'a gittik, yemek yedik biralarımızı yudumladık. Daha ne isterim ki... Umarım onların sınavı da iyi geçmiştir. En kısa zamanda ıslatmak lazım, öyle değil mi? :)

3 yorum:

  1. nerdesin kızım sen? iyice karabatağa bağladın bi çıkıyon bi kayboluyon!! neyse bira içildiğine göre benim oğluma henüz arkadaş gelmiyo demektir..nedense yokluğunu "hayırlı" bi habere yormuştum! :))))

    YanıtlaSil
  2. yokluğum vakitsizlikten...çok vefasızım biliyorum ama dönüşüm muhteşem olacak inşallah...:)) oğluna gelin adayı doğuracam ama yaş farkı biraz daha açılsın istiyorum:))

    YanıtlaSil
  3. ahahahahaa :) çok da açılmasın! :)

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...