Eylül 30, 2013

BANYODA KOZMETİK DÜZENİ

Evi köşek bucak temizledikten sonra pazar gününü evde hasta hasta yatarak geçirdim ama ben bir şey yapmadan duramam. Sizinle banyodaki kozmetik düzenimi paylaşayım dedim. Evimizi kime gezdirdiysek, banyoya geldiğinde ''Aaa bunu kim akıl etti, gerçekten süper olmuş, ne harika'' gibi cümleler duyuyoruz. Kim akıl etmiş olabilir. Tabiiki akıllı kocacım akıl etti. Ben onun kadar akıllı değilim. :)) Bana renginden ötürü biraz garip gelmişti, sonuçta bembeyaz banyoda kahverengi ne alakaydı. Ama kiralık evde pek de renk aramayalım, hem ben onu bir ara boyarım diye diye bugüne geldik. Gerçi görenler bu rengini de pek beğeniyorlar. Sanırım sadece sorun bende. Ama iyi bir kurtarıcı olduğunu da inkar edemem.
Eviniz kiralıksa ve banyo dolabı yaptıramıyorsanız, küçük bir alanda sizde böyle bir çözüm düşünebilirsiniz.
Kozmetik sektörüne kadınlar hakim olduğuna göre kozmetikleri koyduğumuz bu raflarda da hakimiyet bende :))) Çok fazla eşyam olduğu ve boyum ikinci kat için daha uygun olduğu için benim eşyalarımın hemen hepsi ikinci katta duruyor. Burada gördükleriniz daha çok bakım kremleri, saç, yüz ve ayak ürünleri. Ben oldukça bakımsız görünen ama acayip bakımlı bir insanım. Duştan çıkıp orama burama acayip yağlar, kremler falan sürerim. Duştan çıkıp giyinene dek yarım saatim kremlenmekle falan geçer. :))) Seviyorum kendime bakmayı. 
Sağ tarafta Avon'dan ayak bakım kremlerimi görüyorsunuz. Hemen önünde Johnson's Baby vücut yağım var, duştan çıkınca kurulanmadan hemen önce sürüyorum. Onun önünde tahta kapaklı, mükemmel kokulu body scrub'ım var. Markasını hatırlayamadım. Solunda kırmızı Argan yağlı saç bakım kremim var. Ne yazık ki bitiyor. Bana kaynımdan hediye gelmişti de. Bir daha hediye edermi acaba? :)) En arka ortada Spectraban var, yani güneş kremim. Çok memnunum. Onun yanında otelden yürütülmüş şampuan ve duş jeli var. Her otelden bir hatıra getiririm ben böyle. Gerçi bunu yapmayanı ayıplıyorlar sanırım. :))) Onların yanında vichy'nin termal suyu ve arkasında toniğim var. Onların yanında da saç bakım yağlarım vs var. En önde ise nemlendiricilerim var. Ortada ise küçük olan bakım kremleri, deneme boy ürünler, kirpik kıvırıcım, toka vs bulunuyor. Aslında çok daha fazla bakım kremim vardı. Önceden sorunlu bir cildim olduğu için bol bol krem, tonik, peeling falan kullanırdım. Zoretanin kullanırken hepsini kardeşime verdim. Çünkü o ürünler yağlı ciltlere özeldi ve cildimi çok tahriş ediyordu. Şimdi bunlar kaldı ama yinede çok. Ojelerim diğer banyo dolabının üstünde duran kocaman bir sepetin içinde. Medical kremler banyo dolabının içindeki bir dolapta... Amanın yani...:))))

Üst kat ne kadar sade görüyorsunuz ya. Sol arkada eşimin tıraş jelleri ve tıraş sonrası kolonyası var. Sağda coverdermin bakım ürünleri var. Ben eşime hediye almıştım ama kullanmadı gıcık. Bende kullanamıyorum çünkü kuru ciltler için. Birine hediye edeceğim artık. Onca para verdik kocacım ama ya...:( O derli toplu görünen makyaj çantası benim. Normalde ağzı açık durur ama toplamışım. Ayrıca orada sadece işe giderken sürebileceğim makyaj malzemelerim duruyor. Normalde tuvalet masasında makyajımı yaparım. Ve yatak odamda kocaman bir makyaj sandığım var. :))) Gördüğünüz dove kremde benim.
Aynanın önünde de bir iki kullanımlık kalmış nivea göz makyaj temizleyicim duruyor. Mavi kantaron yağı içeren bu ürüne bayıldım, tekrar alacağım. Ayrıca ağız bakım suyu, diş ipi ve diş fırçaları var. Bir de hastalıktan ötürü gargara var. :( Ayna ikeadan, kuzenimin hediyesi ve vazgeçilmezimiz. Ve gördüğünüz gibi bir kadın olarak her yere çiçekler koyuyorum.
Siz nasıl buldunuz?

5 yorum:

  1. O duvara monte edilmiş açılır aynalara ben de bayılıyorum ya :) O rafları ben kullansaydım o ürünler paıtr patır aşağı düşerdi kesin..Öylede dağınık ve sakarımdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bende hasta derecede düzenliyim. Arada olmak lazım galiba:))) O ayna varya hayat kurtarıyor. Sana da alayım bebeişim, hediyem olsun...:)))

      Sil
  2. ben bu tıp malzemelerın acıkta durmasını sevmıyorumbana cok dagınık gelır kutularda yada kapalı dolaplarda olmalı benım ıcın kez benımkıler kutularda :D yanııı ıste boyleyım naparsın cıcek hıc sevmem orda burda :D benzemıyoz ıste yahu :D cocuk haklı :D hhehehehe

    YanıtlaSil
  3. ya bıde aynı senın gıbı rengı cok koyu geldı banada onuda soylemeden edemıcıgım :)

    YanıtlaSil
  4. :))) benzemek zorunda da değiliz zaten canım:) evet renkleri koyu ama zamanla alıştım, nasılsa ev kiralık...:D

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...