Ağustos 19, 2013

ZORETANİN İLE 23,24,25. HAFTALAR

Biliyorum bu yazı dizimi çok boşladım. Okuyan varsa çok özür dilerim. Altı ay doldu. Ama hesapta, ilaçlarım daha bitmedi. Bir buçuk hafta sonra tamamen bitecek tedavim. Doktorun dediğine göre sonrasında krem kullanacakmışım. Bakalım neler olacak.
Bu arada son haftalarda ayrıca bir yan etki olmadı. Kas ağrıları, dudak kuruması ve cilt hassasiyeti devam ediyor. Denize yakın olduğum zamanlar çok rahat ediyorum. Ne kas ağrısı ne de hat safhada bir kuruluk oluyor. Ankara'ya döndüğüm an ise ağrılar yeniden başlıyor.
Vücuduma olan etkilerinden hiç bahsetmemiştim, biraz bahsedeyim. Tenim acayip inceldi. Bu yüzden bir yeri kaşıdığımda hemen yara oluyor. Sivrisinekler beni pek seviyor. Eskiden hiç ısırılmazdım ama şimdi üstüme yapışıyorlar resmen. Ve oralar da yara oluyor. Sonra yanlışlıkla bir yere sürtündüm diyelim işim bitti. Hemen orası açılıp kanamaya başlıyor. Bende gitgide sakarlaştım. Sürekli bir yerlere çarpıp yara bere içinde kalıyorum. Neyse ki çabuk iyileşiyor ama ben sürekli yeni yaralar açıyorum. Bir kısır döngünün içindeyim sanırım.:))
Yazı lekesiz, yanıksız atlatmama rağmen, bacaklarım nasıl soyuluyor anlatamam. Bayağı güneşten yanmış gibi soyuluyorum.
Kas ağrılarım çok berbat. Beni biraz zorluyor. Neyse az kaldı canım biraz daha sabrederim. Herkes cildimin çok düzeldiğini söylüyor. Ben ise öyle göremiyorum. Çok garip ya. Kendimi hiç güzel bulmuyorum. Bu da ilacın yan etkisi bence. Yoksa ben kainat güzeliyim yani...:)))

10 yorum:

  1. heuehehe sayın kainat güzeli bence cildin hgayet güzel oldu senin:)

    YanıtlaSil
  2. deyim yerindeyse boncuk gibisin nugicim ohh miss :) az kaldı azıcık daha sabır...

    YanıtlaSil
  3. Nugi Zoretanin sana sponsor olucakmış öyle bi duyum aldım :DDD

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, zoretanin tedavisine bugün başladım, blog sahibi değilim ama birçok bloger'ın zoretanin ile ilgili sınavını okudum :) gözüm korktu açıkçası.. Sizin tedaviden sonraki halinizi merak ettim. Bi de size sormak istediğim sorum var, benim cildimde aşırı sivilcem yok ama çıkan sivilciler uzun süre geçmiyor ve sivilce izleri var, doktorum izleri de geçirecek dediği için hevesle başladım ilaca, size bu konuda etkisi oldu mu diye sormak istedim. Bu arada çok gemiş olsun :)
    Sevgiler.
    Özge.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba özge, benim tedaviden sonra hiç sivilcem çıkmadı, sivilce izlerimin de büyük çoğunluğu geçti. Bence sabırla kullan yararını göreceksin

      Sil
    2. çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Merhaba, benim tedavideki 5. ayım sivilcelerim tamamen geçti ama yüzümde geçekten çok fazla iz kaldı ve zaten bu ilacı kullanan büyük bi kısımda iz kalıyomuş izler için ne yapmalıym? Ayrıca senin adına çok sevindim canım:)

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...