Mayıs 18, 2013

PILATES'Lİ GÜNLER BAŞLASIN!!!

İDDİA EDİYORUM... BU YAZ BİTENE KADAR HER GÜN PILATES YAPACAĞIM.
Geçen hafta Cuma gününden beri her gün pilates yapıyorum. Bundan sonra da yaz sonuna kadar yapmaya devam edeceğim. Amacım duruşumu düzeltmek, sırt ağrılarımdan kurtulmak, karın kaslarımı güçlendirmek ve kilo verip şekillenmek.
 Şimdilik mat'im yok ama en kısa zamanda temin edeceğim. Battaniye ile zor oluyor. Ayrıca pilates çemberi ve küçük top da almam lazım. Benim iki adet pilates topum ve bir tane lastiğim var. Yeni bir altılı pilates setini alacağım ama bu sefer top ve lastik fazlam olacak. Eee artık o fazla olanları da takipçilerime çekilişle hediye ederim, değil mi?
 Akşam işten 18:30'da geliyorum. Çok aç oluyorum ama bir bardak süt, yarım litre su veya biraz balla açlığımı bastırıp, azimle pilates yapıyorum. Sonrasında da mutlaka yukarıda gördüğünüz gibi koca bir tabak salata yiyorum. Ama sadece salata değil yanında ne yemek yaptıysam az porsiyonlarda yiyorum.

Geçtiğimiz hafta ilk haftam olması sebebiyle kendimi her gün vazgeçirmeye çalıştım ama vicdanım bırakmadı. Kendi kendine söz verdin bebeğim dedim. Bırakamazsın. Sonuç olarak yağmurda yağsa, karnım da ağrısa pilates yapmaya devam ettim. Yaz sonuna dek de yapacağım. Sonrasında da bırakmaya niyetim yok ama kısa bir hedef  kolay ulaşılabilir olduğundan daha motive edici.
Kaynak olarak pilates kitabından, yabancı videolardan ve Ebru Şallı'dan faydalanıyorum. Gelecek haftalarda pilatesle ilgili bilgiler vermek istiyorum.
Bu hafta karnım gerçekten düzleşmeye başladı. Sırt ağrılarım azaldı. Ve iki yüz gr verdim. Ama her gün tartılmak yararlı değil bundan sonra haftada bir tartılacağım ve sonuçları bildireceğim.
Peki siz iddiaya var mısınız? 

4 yorum:

  1. Ben varım zira motivasyona fazlasıyla ihtiyacım var. Benim de kilo vermem lazım. İddamı söylüyorum 66,4 ten 65 e inmek şuan için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D İnanıyorum yapabilirsin...:)) Hadi başla bakalım ufak ufak yürüyüşle falan.

      Sil
  2. yokummmmmmmmmmmm :D yokum yokum :D sevemedim platesi ben yürüyüş severim hızlı templu müzkli yada sessiz tek başıma yda bir sohbetdaşla ama o kadar iddialı değilim yokum yokum yokum :D

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...